maandag 10 maart 2014

Op zoek naar energie

Tijdens de winter even wat energie opdoen in de zon. Dat was het opzet en de reden van ons verblijf in Tenerife vorige week. Vijf dagen maar, maar beter vijf dan niets. We vatten post in onze ligzetel en rolden onze mouwen op om onze portie vitamine D op te doen. Meer dan eens kwam er zelfs een bikini of zwembroek aan te pas.
We genoten van de zon. Maar toch was het ook confronterend want zorgen en problemen verdwijnen natuurlijk niet met de zon. Het is niet omdat je op vakantie bent dat allles plots beter gaat. Maar toch, de zon en rust deden deugd.
We brachten de zon voor jullie mee terug en konden zo toch ook nog in het weekend van de zon genieten. Zoals een wandeling onder vrienden, een leuke babbel en spelende kinderen onderweg. Meer hoeft dat niet te zijn. Het was fijn om ons allemaal weer even normaal te voelen en 'gewone' dingen te doen.















Vandaag werden we voor de afwisseling verwacht in het ziekenhuis voor een MR van Jennes buik. Jenne moest nuchter zijn voor de narcose en zag er weer vreselijk tegenop. Alle activiteiten volgden elkaar gelukkig snel op deze keer: een paar formaliteiten vervullen op anesthesie, terug naar de dagzaal om aan te prikken en meteen met bed en al naar radiologie voor de MR (dat rondrijden met zijn bed blijft hij wel heel leuk vinden). Daar aangekomen namen we meteen afscheid want ze gingen er al aan beginnen. Bijna anderhalf uur later was het gedaan en mochten we terug bij hem. Ook het wakker worden ging vlot deze keer. Leuk dat het ook eens zo kon.

Morgen is het weer een grote dag voor Jenne: Back to school! (en hopelijk de resultaten van de MR)

1 opmerking:

  1. hier zijn al 2 vriendjes die heel blij zijn dat hun vriendje trugkomt en hun tekening voor jenne licht al klaar
    groetjes de mama van kobe en jens

    BeantwoordenVerwijderen