zondag 13 juli 2014

Superheld Jenne

Het leven gaat voort: Jenne heeft zijn eerste knipbeurt gehad. Een grote stap!
We hopen binnenkort voor het eerst sinds de diagnose nog eens richting Frankrijk te gaan. Ook dat zal een grote stap zijn, maar ik zal blij zijn dat hij gezet is en dat we die horde genomen hebben.
Ik hoop in september terug te kunnen gaan werken. We hopen dat Jenne tegen dan full time naar school kan.
We hopen dat de volgende controle, begin augustus goed zal verlopen.
Nog steeds veel hopen en weinig zekerheid maar toch...

Na de eerste behandeling besloten we een groot feest te geven om het einde van de behandeling te vieren. Deze keer durfden we dat niet. Toch wouden we iets doen dat symbool zou staan voor deze periode. Uiteindelijk vroegen we Kathleen van 'Fanny & Laura' om een illustratie te maken. We gaven haar wat uitleg over Jenne en wat er allemaal gebeurd is. We kregen een speciaal superheldentarief(!) en gisteren overhandigden we de tekening aan Jenne. Hij was heel fier en vond het vooral grappig dat zijn knuffeldoekjes en trouwe vriendjes Oli en Flap erbij staan.De illustratie werd zo veel meer dan we gehoopt hadden. (Dankjewel Kathleen!!!) Voor mij voelt het als een afsluiter. De superheld doet me echt aan Jenne denken: stoer maar toch ook die naïeve vrolijkheid. De hele tekening straalt zo veel hoop uit en dat is misschien wel wat we nu het meest nodig hadden.website van Fanny & Laura: fannyenlaura.be

6 opmerkingen:

 1. Wat een sprekende prent! Mooi ...
  En inderdaad: de zomer stond al 2 keer in het teken van Jenne, slecht nieuws, jullie in het ziekenhuis, het contrast van vakantievreugde en jullie paniek en nog zoveel meer emoties. Dat maakte dat de start van deze zomer zo vreemd voelde. En nu kunnen jullie op vakantie. Zoals het verhaal begon in 2012 ...
  Een betekenisvolle vakantie op een rollercoaster van emoties.
  Dikke knuffel xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie tekening en inderdaad je 'voelt' emotie er af stralen. Ik wens jullie een zalig deugddoende vakantie en wil nog veel meer zeggen, dan hier gaat.
  En dat september een mooie nieuwe start mag zijn, ik kijk alvast erg uit naar je terug komst COLLEGA!
  Groetjes
  Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige tekening en afsluiter. Een zalige vakantie gewenst voor jullie viertjes en hopelijk tot snel. Ik heb je blijkbaar mislopen donderdag ;-) Tot later.
  Groetjes en veel liefs
  Jo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wat een prachtige tekening!! Ik wens jullie een heel fijne vakantie toe en voor jou Eva een fijne start op het werk in september. Ik kan me voorstellen dat deze zomer eigenlijk heel onwennig is. Ik duim alvast mee voor de volgende controle!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ontroerd lezen we alle laatste berichten ineens na mekaar, na ook een ontroerende twee weken Frankrijk…
  Zie Jenne daar eens stevig op/in de wereld staan… na zo lang alles stapje voor stapje…
  We blijven verder duimen, voor een super(uit)stap naar Frankrijk en voor alles wat daar dan nog op volgt (een manège bvb ;-) )
  Veel groeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Piep.
  heel mooie tekening - ik herken hem er ook in.
  we duimen verder voor goede controles, leuk verblijf in Frankrijk en een goed begin voor zoon en mama in september.
  We komen nog wel eens langs als het past voor jullie.
  dikke knuffel

  anja joren en stefan

  BeantwoordenVerwijderen