dinsdag 21 mei 2013

Afsluiten

Dat is wat we zondag geprobeerd hebben: een moeilijke, intense periode afsluiten. We beseffen (en merken ook) dat het nog niet gedaan is, maar hopelijk zijn het enkel de uitlopers die we nog moeten aanpakken. Graag willen wij jullie allemaal bedanken voor jullie steun, hulp, woorden, knuffels, kaartjes, telefoontjes,... Het was dankzij jullie dat we er steeds opnieuw tegen konden.

Het was een prachtige dag waar de kinderen enorm van genoten hebben. Er waren vriendjes, familie, cadeautjes, geschminkte gezichtjes, een springkasteel, bomen om in te klimmen,... The United Artists for Superheroes kwamen een gastoptreden doen, Mona kreeg haar moment en ontving een "gouden medaille" voor haar getoonde moed en zusterliefde en we lieten, allemaal samen, balonnen vliegen als symbool voor het loslaten van de angst, pijn en zorgen van de laatste 10 maanden. Het was een feest dat ons nog lang zal bijblijven.
De dag nadien hebben we veel gehangen, gerust en de kaartjes en cadeautjes opengemaakt. Helaas stond niet overal een naam op. Zo vonden we nog een aantal leuke verrassingen en mysteries.Ik heb van verschillende mensen de vraag gekregen hoe het nu verder gaat met ons blog. We zullen hier regelmatig nog een een kleine update geven. Zeker tijdens de eerste controles. Nadien laten we het bundelen tot een boek, dat we zorgvuldig zullen bewaren. Voor wanneer Mona en Jenne wat ouder zijn en met vragen komen.

1 opmerking:

  1. Wij genoten met ons zessen ook van dat mooie feestje van jullie!

    bedankt!!!

    groetjes,

    Miet en co

    BeantwoordenVerwijderen