zaterdag 4 mei 2013

Feest!

Op 19 mei willen we graag samen met jullie klinken op het einde van de behandeling.
Om zeker niemand te vergeten, willen we jullie via deze weg uitnodigen (er komt geen persoonlijke uitnodiging). We kunnen maar niet genoeg benadrukken hoe het ons geholpen heeft te merken hoe jullie met ons meeleven en voelen, te merken dat we er niet alleen voor staan. Al wie zich betrokken voelt bij ons of Jennes verhaal, al wie er graag bij wil zijn, is welkom op Jennes feest. Het feit dat je dit leest, is dus meer dan reden genoeg om op het feest aanwezig te zijn.

Kom mee met ons vieren op zondag 19 mei 2013 om 14u
in De Venkel; Leuvensesteenweg 326, 3070 Kortenberg

We willen er graag een gezellig en gemoedelijk feest van maken. Je hoeft geen cadeau mee te brengen. Het zou wel leuk zijn als je in de plaats een dessertje meebrengt (maakt niet uit wat). Zo kunnen we mekaars lekkernijen proeven en toch ook tijd hebben voor mekaar.

Om toch een idee te hebben met hoeveel we ongeveer zullen zijn, hadden we graag een seintje van wie komt op eva_depril@msn.com.4 opmerkingen:

 1. Ik kan er niet bij zijn. Moet werken. Maar zal met mijn gedachten aanwezig zijn en jullie lekkernijen in mijn gedachten proeven;

  Hilde mama van laura.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve familie, wat een heerlijk vooruitzicht zo'n feest!

  Wij gaan zeker aan jullie denken. Als alles helemaal volgens plan gaat, dan is voor ons zondag 19 mei, rond 14.00 uur, ook heel belangrijk; als alles goed is wordt Floortje dan juist afgekoppeld en zit de laatste chemokuur er helemaal in....nog 1 keer dippen daarna en dan gaan wij ook een feest vieren!

  Geniet van elkaar en iedereen op het feest,

  Els en Floortje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ok Els, nog even doorbijten voor die laatste dan. Ik hoop dat jullie er dan eindelijk (!) vanaf zijn. Dan klinken wij de 19e ook even op Floortje hoor.
  Veel succes!
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen