zaterdag 3 november 2012

Tenen

Na onze dagjes vakantie was het weer chemotijd. We kwamen terecht in een zeer rustige dagzaal gisteren. Door de feestdag (brugdag) was de dagzaal enkel open voor kinderen die chemo moesten krijgen. Helaas was er ook minder personeel. Er was een dokter aanwezig maar die werd steeds weggeroepen want ze was ook van wacht. Het was dus razendsnel vragen afvuren en lang wachten op voorschriften die gevraagd waren maar niet kwamen. De tenen zijn nog steeds niet genezen. Aangezien er geen plastisch chirurg aanwezig was (en ook niet opgeroepen zou worden voor 2 ontstoken tenen)moeten we de vieze antibiotica nog een week doorgeven. Als de tenen volgende week nog niet beter zijn, gaat de plastische chirurg "iets doen" en ik denk dat ik liever nog niet wil weten wat (zeker niet als het iets met nagels verwijderen te maken heeft).

's Avonds gingen we uit eten met 2 verwaarloosde jarigen. De kindjes kregen gezelschap van tante M die ook nog bleef slapen en vandaag waarschijnlijk heel de dag moet bekomen van de geleverde inspanningen en de vroege wekker (lees: Jenne en Mona die kwamen sporten in de kamer). Wat heeft tante M geleerd vandaag: Geef nooit zweetbandjes cadeau, met de uitleg dat het om te sporten is, wanneer je die nacht ook blijft slapen.

Volgende week moeten we eindelijk op controle bij de chirurg. Als alles goed is (en daar gaan we vanuit) mag Jenne weer fietsen, lopen, springen, klimmen, spelen,.... Hopelijk weer een stukje vrijheid teruggewonnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten