donderdag 8 november 2012

United Artists for Superheroes!

Een paar veranderingen op de dagzaal vandaag. Dokter Lien heeft van dienst gewisseld met dokter Joke en ook de verpleegsters kenden we niet deze keer. Heel wat nieuwe gezichten dus weer vandaag. Maar ze waren, zoals steeds, heel lief en vriendelijk. Nieuwe dokter, dus nieuwe idee├źn. De tenen zijn helaas nog niet genezen. Toen de dokter over de plastische chirurg begon en ze mijn gezicht zag, zei ze dat ze misschien ook eerst de dermatoloog kon laten kijken. Deze werd er dan maar bijgeroepen en na een klein onderzoekje besloot hij dat de tenen zijn aangetast door de chemo maar dat hij een goede zalf heeft waarmee het na 3 weken zou moeten opgelost zijn. Geen vieze antibioticasiroopjes meer, enkel nog voetbadjes en vieze zalfjes. Dat moet lukken, vonden wij. Dus hup chemo erin, half uurtje spoelen en zo konden we na een dikke 2 uur weer naar huis. Leuk dat het zo vlot ging want volgende week wordt het weer een lange dag met 3 soorten chemo.

Thuisgekomen stond er ons een leuke verrassing te wachten. Joepie, een postpakketje! Dat was lang geleden. Gisteren zat er een prachtige muts in onze brievenbus (dank u tante J) en vandaag weer een pakje. Een pakje met afzender: United Artists for Superheroes. Het adres leek verdacht veel op het adres van Jennes peter, maar daar kan ik me natuurlijk ook in vergissen. Er bleek een cd in te zitten, gemaakt en gezongen door United Artists for Superheroes (lees: de peter van Jenne, zijn zoon M, neefje R en nog een aantal mensen waar we al veel over gehoord hadden). Wat een leuk persoonlijk geschenk. Het is een lied over onze superheld en ons hele gezin. Jenne zat hier te blinken toen hij de tekst hoorde. Het is zo mooi en zo lief. Ook als ik zie wie er allemaal heeft aan meegewerkt, wordt ik helemaal warm vanbinnen. Bedankt dus allemaal! Ook M en R (die met ons mee op vakantie waren net voor het allemaal begon) en jullie lieve vrienden en nichtjes, chapeau dat jullie op zo'n jonge leeftijd al zo veel inlevingsvermogen hebben!
Wij zijn helemaal ontroerd en zullen dit gebaar koesteren.

2 opmerkingen:

  1. Wat een lief en mooi gebaar! Goed ook dat de nieuwe dokter misschien een oplossing gevonden heeft voor de superheld-teentjes. Dikke knuffels

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Amaj dat is origineel. Ik word er ook wat emo van. X

    BeantwoordenVerwijderen