dinsdag 29 januari 2013

Receptie

Even een korte nieuwsflash tussendoor. Zaterdag was de receptie in het ziekenhuis en daar moet ik toch even verslag van uitbrengen. Ik heb het ook maar 'van horen zeggen' want ik lag thuis in de zetel uit te zieken. Gelukkig zag nounou het helemaal zitten om met A en de kindjes mee te gaan. Het bleek een geweldige dag te zijn die boordevol leuke activiteiten en verwennerijen zat. Ze hadden er echt hun werk van gemaakt. De kinderen (ook de brussen) konden deelnemen aan allelei leuke dingen. Mona koos knutselen en kwam met een prachtige uil terug en Jenne koos percussie. De begeleider zag het helemaal zitten en Jenne vond het geweldig. De cliniclowns kwamen langs, er was kindergrime, de dokters waren aanwezig... er waren zelfs begeleiders die de kinderen van de activiteitenzaal naar de ouders heen en weer brachten. De ouders(en grootouders) werden verwend met hapjes en drankjes en konden gezellig even bijpraten.
Bij thuiskomst kreeg ik 2 vrolijke kindjes terug (een vlinder en een luipaard) die veel te vertellen hadden. Het luipaard was wat teleurgesteld want hij had eigenlijk gevraagd om leeuw te zijn, maar om de één of andere reden was het een luipaard geworden. Maar dan wel een heel schattig luipaard.

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie diertjes! Fijn om te horen dat de kinderen het ziekenhuis geen nare plek vinden, dat je er ook gewoon naar toe kunt gaan om alleen maar iets leuks te doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat ze het ziekenhuis gebeuren ook op een andere manier kunnen beleven.

    BeantwoordenVerwijderen