dinsdag 15 januari 2013

Sterk!

De voorbije week staken er wat kwaaltjes de kop op, maar die braken gelukkig nooit echt door. We dachten een paar keer: "Oei nu wordt hij ziek, nu begint het." Maar hij overwon het blijkbaar elke keer weer zelf. Zo waren er hevige hoestbuien 's nachts, snottebellen, diarree, vermoeidheid, aftjes,... De rugpijn blijft regelmatig terugkomen en af en toe krijgt hij een pijnscheut ergens aan zijn heup.
Het is ongelooflijk hoeveel sterker Jenne is geworden sinds de operatie. Geen zware koorts meer, geen bloedtransfusies meer. Hij is veel energieker nu.

Nog even doorbijten en hopen dat hij zo sterk blijft want nu is het weer even echt winter. Gisterenavond begon de sneeuw in alle stilte te vallen om alles met een witte laag te bedekken. De verwondering van een kind bij de eerste sneeuw is prachtig!2 opmerkingen:

 1. Ik zet mijn optimistenpet op en lees dit fragment zeer selectief en wat gebeurt er dan ... ik zie 'sterker', 'energieker', 'prachtige verwondering bij de eerste sneeuw', ...
  Amaai dat geeft een goed gevoel ! :-)

  We blijven duimen,
  Grete

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed seg, als hij zelfs de gangbare wintervirussen overwint! Dat bewijst toch nog maar eens dat het een taai ventje is :-)
  Dikke knuffel!

  BeantwoordenVerwijderen