dinsdag 26 maart 2013

even spannend

Jenne loopt al een paar dagen met een droog hoestje. Vannacht is hij echter heel fel beginnen blaffen en piepen. Hij werd verschillende keren wakker en was helemaal in paniek en in ademnood. Na hem een aantal keren gekalmeerd te hebben, bleef hij toch steeds wakker worden. Uiteindelijk hebben we hem bij ons in bed genomen omdat hij zo bang was. Het was dus weer een zware nacht. Die valse kroephoest herkende ik meteen en was naar mijn gevoel niet zo ernstig maar hij had ook koorts en dat baarde me meer zorgen. Ik was bang dat we naar het ziekenhuis zouden moeten en dat ze ons daar zouden willen houden.
Vanmorgen was het dus even spannend. Donderdag moeten we normaal naar de dagzaal voor zijn laatste chemo. Ik was bang dat dat allemaal in het gedrag kwam. Jenne had nog steeds een blaffende hoest en hoge koorts. Gelukkig zakte de koorts wel steeds wanneer we hem Perdolan gaven. Met een bang hartje belden we dan maar naar het ziekenhuis. Na wat overleg was het besluit dat we mochten thuis blijven. Normaal zou zijn immuniteit een virus op dit moment moeten aankunnen. Jenne blijft nu gewoon weer even thuis tot de koorts weg is en we houden in de gaten dat hij niet te zwak wordt. We hopen dat hij beter is tegen donderdag zodat de chemo gewoon door kan gaan. Zo niet is het gewoon een klein uitstel maar gelukkig geen ziekenhuisverblijf.


Zo is hij net in slaap gevallen.

3 opmerkingen:

 1. Hi Eva, veel sterkte nog even met deze onverwachte zorgen, en hopelijk kunnen jullie er donderdag toch een beetje een feestje van maken bij de laatste chemo, dat is toch iets om te vieren!!!!

  Groet,

  Els en Floortje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo lang naar uitgekeken en dan toch weer die extra spanning zodat die laatste loodjes nog wat zwaarder worden...
  Die portie geluk zal zich nu stilaan wel eens laten zien.
  Hou de moed erin!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We hopen en duimen mee! Hupsakee Superheld, op naar de laatste chemo!!!

  BeantwoordenVerwijderen