maandag 18 maart 2013

weekend!

We hebben een heel leuk weekend gehad.
Zaterdag kwam er een vriendinnetje uit Jennes klas spelen. Hij had er erg en lang naar uitgekeken en dat bleek wederzijds te zijn. Jenne kreeg meteen een knuffel toen ze aankwam. Hij heeft de tijd van zijn leven gehad. Dit was zeker voor herhaling vatbaar.
's Avonds keken A en ik (na lang getwijfeld te hebben) naar de liveshow van Kom Op Tegen Kanker. Het was leuk en toch ook vreemd om alle bekende gezichtjes te zien: kindjes van op de afdeling, verpleegsters, dokters. Het was vooral vreemd te beseffen dat Jenne één van hen is.Zondag gingen we naar het speelbos. Het was zalig om de kinderen nog eens onbezorgd en uitgelaten te zien spelen. We hebben allemaal genoten om samen te klimmen en klauteren. Jenne was af en toe nog bezorgd om zijn litteken, en hield zich soms wat in. Het was nu ook heel opvallend hoe fel zijn motoriek achteruit is gegaan en hoe snel vermoeid hij was. Maar na steeds een klein duwtje in de rug en wat overtuigen hield hij toch vol en hebben we hem niet moeten dragen. Op weg naar huis kon hij zich niet meer wakker houden. Ik denk dat die vermoeidheid nog wel even zal duren, zelfs na de behandeling.

2 opmerkingen:

 1. Ik wil je bedanken voor het superleuke verjaardags kadootje dat laura heeft gekregen. Zij was super blij en grote broer mocht het in elkaar knutselen.
  Vraagje: waar is dat speelbos? Lijkt me leuk om er ook eens naar toe te gaan.

  Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Graag gedaan. Het is in Bertembos. Het heet 'Het Vossenhol'. echt de moeite. In de zomer ook heel leuk om te picknicken, al zal het dan wel een stuk drukker zijn.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen