zaterdag 13 april 2013

paasvakantie

Jenne is heel de vakantie wat blijven sukkelen. Eerst bleef het hoestje en de (lichte) koorts maar hangen, de tweede week had hij last van buikloop die kwam, ging en steeds weer terugkwam. De bloedresultaten toonden ook verhoogde neutrofielen, wat op een infectie kan wijzen. We kunnen enkel afwachten en zijn lichaam het gevecht laten leveren.

De kinderen hebben een drukke maar leuke vakantie gehad. Rond Pasen ontdekten we aan tafel dat Mona kan lezen. Het was mooi om te zien hoe ze de wondere wereld van woorden om zich heen ontdekte.
De eerste week zijn de kindjes en ik een paar daagjes naar zee geweest met een (achter)nichtje en neefje, wat gezellig was maar berekoud. De tweede week zijn we met het gezin een paar daagjes weggeweest, de natuur in. Ook daar was het berekoud, maar prachtig (eekhoorntjes incluis)!Toch was het ook een vermoeiende vakantie. Jenne is de laatste tijd heel erg zijn grenzen aan het aftasten. Dus nu moeten we op dat vlak een heel aantal gevechten leveren. We merkten ook dat de vermoeidheid serieus begint door te wegen. Hij begint heel snel te huilen en verliest snel zijn geduld. Het is alsof de laatste maand het verwerken echt begonnen is. We merkten, ook door zijn opmerkingen, dat hij er de laatste tijd op een heel andere manier mee bezig was en mee om ging. Het afsluiten van de behandeling is voor hem dus toch een hele aanpassing.
Jennes haar is al een tijdje terug aan het groeien(sinds we gestopt zijn met de Doxo denk ik) en hij heeft nu echt al een een serieus "donske" staan.
De laatste dag van onze vakantie kwam Jenne een andere 'grensaftaster' tegen en werd hij geslagen met een schop. Hij heeft er een sneetje bij op zijn neusbrug en hij ziet er nu een beetje uit als een hooligan.

Terwijl wij de scans afwachten en deze reis beetje bij beetje hopen af te sluiten, was er slecht nieuws over S.
S heeft haar strijd tegen kanker verloren. We willen langs deze weg laten weten dat we enorm meeleven met iedereen uit haar omgeving en aan jullie denken. Het is zo verdomd oneerlijk!

2 opmerkingen:

 1. Danku Eefje voor de mooie woorden ... Jullie weten dan ook alles over oneerlijkheid hé! S. leefde afgelopen maanden van op afstand mee met jullie. Lotgenoten, het blijft toch iets bijzonder denk ik. Warme knuffel Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Eva,

  Veel sterkte aan de familie van S.!

  En jullie veel sterkte met de kuren van hooligan Jenne... Ik zal eens denken of ik ook knuffeltjes voor Hooligans kan maken ;-) Het zal zijn manier van verwerken wel zijn en hij zit natuurlijk op dé testleeftijd, ni smpel voor jullie. We duimen alvast dat hij er snel door groeit!

  groetjes,

  Miet

  BeantwoordenVerwijderen