maandag 9 december 2013

bloed met een extraatje

Ondanks dat we meestal niet op maandag naar de dagzaal moeten, was er toch veel bekend volk. Veel babbels dus en ook wat tips.

Zoals verwacht waren de bloedwaarden vandaag zeer laag. Ik kan maar niet begrijpen hoe Jenne zo actief blijft bij zo'n lage waarden. We merken wel dat hij bij zo'n lage waarden steeds erg prikkelbaar en huilerig is.
Er werd een grote zak bloed aangehangen. Een paar uur later, toen we thuis waren, vroeg ik me toch af wat er nog meer in die zak zat. Jenne wist met zijn energie geen blijf. Het leek wel of er springveren onder zijn voeten gemonteerd waren. Je zag hem echt van de ene kant van het huis naar de andere kant stuiven. Nu ligt hij compleet uitgeput in zijn ridderbed.

Voor diegenen die het zich afvroegen: de Sint is uiteraard ook bij ons geweest en Jenne was dolgelukkig met wat hij bracht.Paard en Barbie voor Mona en Jenne op de achtergrond druk bezig met het bouwen van zijn politiekantoor.

3 opmerkingen:

 1. Ooit, ooit, als er strijden gestreden zijn en beesten verjaagd, moeten we die Mona en die Fran toch eens samen laten spelen, dacht ik bij dit bericht. Als we mekaar niet meer zouden tegenkomen: fijn eindejaar en goed vier-en binnenkort...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Hella, ik ben vandaag richting vierde verdieping gegaan met chocolaatjes maar je was al vertrokken. Super! Ik hoop dat dat wil zeggen dat het beter gaat met Senne. We blijven mekaar maar mislopen blijkbaar, maar eigenlijk is dat goed nieuws. Wie weet komen we mekaar nog tegen voor de feestdagen. Wij gaan niet op vakantie omdat we nog niets weten over verder te nemen stappen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Eva !
  Ik had dit begin september wel al mondeling gemeld aan Anton maar wou je toch nog effe laten weten dat je mij altijd mag contacteren indien ik kan helpen om Mona op te vangen (hetzij aan school afhalen of eens in een weekend of tijdens een vakantie opvangen). Nog veel moed en sterkte en tot later ! Groetjes, Christine (mama Aline)

  BeantwoordenVerwijderen