donderdag 29 augustus 2013

Home again

We zijn terug thuis. De tweede kuur is redelijk vlot verlopen. Gisterenmiddag stonden we al te trappelen om naar huis te gaan. Wat Jenne niet wist was dat er op dat moment thuis in de Mispelarenstraat iemand bezig was zijn wens te vervullen. We dachten dat we rond de middag, na de spoeling naar huis mochten, maar kregen te horen dat hij nog één portie chemo moest krijgen. Die chemo stond pas om 16u30 gepland en moest twee uur doorlopen, daarna nog spoelen, naald laten verwijderen. Het zou dus laat worden. We dachten even dat we zouden barsten van ongeduld maar wat zijn een paar uurtjes? We zouden die nacht thuis slapen en dat was al geweldig.

Meer nu over die wens. Vorig jaar heeft onze (franstalige) buurvrouw contact genomen met "Mistral Gagnant", een franstalige vzw die wensen vervult van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Na de behandeling kregen we bezoek van hen. Ze kwamen met ons en Jenne praten over wat zijn wens was. Er kwamen veel wensen naar boven maar deze waren niet altijd even goed te vervullen. Uiteindelijk kwamen we allemaal samen uit op een ridderbed. Het moest een bed zijn MET glijbaan, VOOR ridders.
We moesten lang wachten maar een paar weken geleden kregen we bericht dat de wens vervuld zou worden. Gisteren was het zover. Terwijl wij in het ziekenhuis zaten werd er hier hard gewerkt om het ridderbed in mekaar te zetten. We kwamen later dan verwacht, en uitgeput thuis. We lokten Jenne met een smoes naar boven. Het was een schot in de roos. De kinderen konden het bed gisteren maar even verkennen maar dat werd vandaag ruimschoots goedgemaakt. Wat een geweldig einde van een weer heel vermoeiend ziekenhuisverblijf.
Vanmorgen werden we wakker van een roetsj-geluid. Het eerste ding dat Jenne deze ochtend deed, was even testen of de glijbaan nog even leuk was als gisteren.Dankjewel iedereen voor dit geweldige cadeau!!!

11 opmerkingen:

 1. heel heel leuk

  anja , stefan en joren

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaaauw ! Wat een geweldig knappe burcht !!!
  En een superblije ridder en een even stralende jonkvrouw ...
  Groetjes ,

  Annemie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. fantastisch!!!
  Dat wordt een geweldig weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben verdorie jaloers ! Zo'n bed wil ik ook (en vele anderen die dat niet willen toegeven) !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een mooi stoer bed voor een zeer dappere ridder.


  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat fijn dat deze mooie stoere-jongen wens is uitgekomen en dat Ridder Superjenne veilig in zijn kasteelbed kan uitrusten van zijn heldendaden. Dat Jonkvrouwe Monalief hem met een bezoekje kan vermaken maakt dit wondergeschenk dubbelschitterend!

  Wij dromen mee van al die mooie avonturen die nog komen moeten.

  tte mj

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo een bed wil ik ook wel in mijn slaapkamer... Superheld-ridder Jenne mag ook wel een beetje geluk hebben vind ik... Geniet maar het het roetsj-geluid!

  groetjes,

  Miet en co

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt leuk om hem zo te kunnen verrassen !
  Het zijn trouwens fantastische foto's van ridder Jenne
  en prinses Mona :-)

  Grete

  BeantwoordenVerwijderen
 9. SUPER COOL BED!!! Wat een leuke verrassing. Daar gaat hij volop van genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Amai, Sam & Jill wilden er direct ook zo wel eentje. Vooral die glijbaan deed het. Grtjs!

  BeantwoordenVerwijderen