dinsdag 24 september 2013

een korte

Dagzaal vandaag. Na een uurtje in de klas en bij de kinésist hadden we de bloedresultaten. Jenne moest vandaag niets bijkrijgen. De waarden zijn wel sterk aan het dalen, ze zijn op het randje. Waarschijnlijk zal hij vrijdag bloed moeten bijkrijgen. De witte bloedcellen staan ook heel laag en de neutrofielen zijn aan de lage kant. Oppassen geblazen. Want we merken dat er toch al veel zieken zijn (of verkoudheden).
We waren blij dat alles zo vlot ging en dat we dus snel naar huis zouden kunnen. We moesten enkel nog op de dokter wachten. Dit duurde langer dan we dachten. Na lang wachten, kregen we het verlossende nieuws dat we naar huis mochten en dat ons verblijf in Villa Pardoes (in de herfstvakantie) waarschijnlijk kan doorgaan. Deze week valt normaal net in een chemoweek, maar omdat alles zo goed reageert en het verblijf pas over een maand is, zouden ze (heel waarschijnlijk) de chemo voor één keertje met een week willen opschuiven. Dat wil ook zeggen dat de bloedwaarden extra tijd hebben om op te klimmen en Jenne dus hopelijk in topvorm zal zijn om volop van de vakantieweek te kunnen genieten.

4 opmerkingen:

 1. Hey Eva,

  Als jullie er eens uit willen is dit mss ook iets? Villa Rozerood in de panne, moet maar eens zien op hun site :)

  groetjes Emelie, Ludwig, Lars en Jules

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat het ziekenhuis zo mee wil werken aan jullie weekje vakantie! Villa Pardoes is echt geweldig, wij hebben er in juni gezeten en echt enorm genoten. Een heerlijk vooruitzicht om een weekje te ontsnappen aan de realiteit.

  Groet,

  Els en Floortje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo,
  Via Michel VDP het nieuws van het herval vernomen.
  Denk veel aan jullie.
  Kasper en familie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey
  Mijn duimen staan omhoog!!
  Xxx
  Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen