donderdag 6 december 2012

Chemo bij de Sint

Jenne werd vandaag weer eens echt verwend. Vanmorgen kon hij kijken hoe de Sint aankwam op school. In de namiddag gingen we weer richting dagzaal om (de 2 soorten) chemo te gaan halen. Het wachten werd verzacht door de komst van ... alweer de Sint. We zongen liedjes en onze superheld en die andere capedrager konden het wel vinden met mekaar. Er werd een heel gesprek gevoerd en Jenne kreeg nog cadeautjes ook. Toen Jenne één Piet een knuffel gaf, werden de andere Pieten jaloers en werd het uiteindelijk een groepsknuffel. Hopelijk zijn zo zijn superkrachten weer helemaal opgeladen.Jenne werd nog eens helemaal onderzocht en ook de tenen werden nog eens bekeken. Ze zien er al veel beter uit maar zijn nog steeds niet helemaal genezen. Doorgaan met de zalf was het verdict.
Zoals gehoopt waren de witte bloedcellen wat gestegen. Genoeg om de chemo te mogen krijgen en om volgende week terug naar school te mogen. Ze staan nog steeds redelijk laag dus we moeten wel wat blijven oppassen en bepaalde situaties uit de weg blijven gaan.2 opmerkingen:

 1. Uiteindelijk weer een lichtpuntje omtrent de betere waarden en zo'n knuffelpietensintedag is toch ook super!!! We herkenden Jenne zeer goed in het dagrelaas. Wat fijn voor hem!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op deze schattige foto met zijn gevouwen handjes, lijkt het wel of hij onze goedheilige man en zijn zwarte pieten aan het bedanken is.
  Zouden zij misschien die witte bloedcellen meegebracht hebben ... ?
  Tof dat er ook van die dagen tussen komen.
  Wij blijven duimen !

  Grete

  BeantwoordenVerwijderen