donderdag 13 december 2012

dagzaal

Vandaag was een gewone dag op de dagzaal. Niets bijzonders te vertellen eigenlijk. Jenne kreeg vandaag enkel Vincristine. Na het doorlopen van de chemo en het naspoelen moesten we nog wachten op de bloeduitslag. Die bleek ok te zijn. Dat ziet er voorlopig dus goed uit voor de feestdagen.
Volgende week is er terug een week rust en staat er enkel een bloedname gepland. Op 27/12 moeten we wel weer richting Gasthuisberg voor helaas weer de zware chemo met alles erop en eraan.

3 opmerkingen:

 1. Toch weer een weekje rust. Hopelijk kunnen jullie genieten van de kerstsfeer en van elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Anton en Eva,

  ik zag jullie reactie op het blog van Lizzie. Ons dochtertje had ook een Wilms-tumor, daar is ze vorig jaar voor behandeld. Na een half jaar bleek ze toch nog uitzaaiingen in haar longen te hebben dus zijn we nu voor de tweede keer een behandelingsprotocol ingegaan. We houden ook een blog bij; www.floortjevechtdoor.blogspot.nl , wie weet heb je daar ook wat aan.

  Alles komt goed. Alleen misschien niet zoals we eerst gedacht hadden.....

  Sterkte, Els en Floortje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste Els,

  Het was toch weer even schrikken om jullie verhaal te lezen. Ik dacht echt dat Lizzie een uitzondering was. Wat moet het verschrikkelijk zijn om wanneer je denkt dat de strijd voorbij is, toch weer opnieuw te moeten beginnen. Ik heb veel respect voor jullie moed en doorzettingsvermogen, hoewel ik ook besef dat je natuurlijk niet veel keuze hebt.
  We blijven jullie volgen en duim met jullie mee. Heel veel moed en sterkte,
  Eva en Anton

  BeantwoordenVerwijderen