vrijdag 28 december 2012

Snotteren en overgeven...

Het was een dagje cocoonen en uitzieken ten huize Wilsens vandaag. Mona had vanmorgen geen koorts meer maar liep wel heel de dag te snotteren, tranen en hoesten.
Jenne heeft extra lang geslapen en is een kwartier na het opstaan terug in bed gekropen uit protest. Hij wou zijn medicijnen niet nemen. Hij heeft nog zeker een uur in bed gelegen en werd natuurlijk elke minuut misselijker. Uiteindelijk ben ik hem uit bed gaan halen maar wou hij nog steeds zijn pilletje niet nemen. Hoe misselijker hij werd, hoe moeilijker het was natuurlijk. Na eens goed overgegeven te hebben, heeft hij dan toch zijn medicijnen genomen (in een beetje appelmoes). Geen idee of dat mag, een goede manier is,... maar het was de enige manier waarop het lukte. Nadien voelde hij zich wat beter. In de namiddag heeft hij dan nog een lange middagdut gedaan en ook dan wou hij niet opstaan. Hij voelde zich gewoon ellendig vandaag denk ik. Er werd hier vooral wat gehangen dus (en ook wat taarten besteld voor verjaardagsfeestjes en een verjaardagskoffer afgehaald).

1 opmerking:

  1. mmm appelmoes, dat maakt veel goed. Er loopt hier ook zo een ventje rond die appelmoes het allerlekkerste vindt. En middagdutjes doen ook hier wonderen :-) M is een echte slaapkop.
    Hou jullie sterk!!

    BeantwoordenVerwijderen