dinsdag 19 november 2013

Contrast

Jenne voelt zich veel beter vandaag. De koorts is gaan liggen. De verpleger vond het ook een groot contrast met gisteren. Gisteren lag hier nog een hoopje Jenne en nu was hij weer springlevend. Verbazend toch hoe snel het kan wisselen.
Omdat de dokter er gisteren eerst vanuit ging dat Jenne naar huis ging had hij een 24u dosis antibioticum gekregen. Daarom gaan ze nu op deze manier verder.
De CRP-waarden zijn nog steeds hetzelfde als gisteren. Er kan dus nog een piek komen. Maar Jenne heeft geen koorts meer en voelt zich veel beter dus mochten we na de tweede dosis antibiotica naar huis. Morgen en overmorgen moeten we naar de dagzaal komen voor de volgende porties antibiotica. Tegen dan zullen ze normaal ook de uitslag van de wissers hebben. Als die negatief is, was het niets bacterieels en stoppen we met de antibiotica. Waarschijnlijk was het dan ofwel viraal ofwel koorts door de te lage bloedwaarden.

Ik was zo opgelucht dat het maar een kort ziekenhuisverblijf was dat ik onze traditie helemaal vergeten was. Jenne niet. Morgen dus weer pannenkoeken.

5 opmerkingen:

 1. Hopelijk voelt Jenne zich vandaag een stuk beter zodat de pannenkoeken hem heerlijk smaken !
  Hij heeft gelijk , zo een mooie traditie mag je niet overslaan ;-)!
  Dikke knuffel ,

  Annemie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Smakelijk Jenne! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. groot gelijk mmmm pannekoeken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lang leve de pannenkoektraditie!
  Groetjes
  Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen