maandag 18 november 2013

Het moest er eens van komen.

Het was al een hele tijd geleden dat Jenne een onverwachte opname had. Het was op het nippertje maar is er dan toch nog eens van gekomen.
Gisteren was zijn temperatuur beginnen stijgen maar toen ik ging slapen had hij 38,4°C. We besloten af te wachten tot de ochtend. Toen Jenne opstond leek hij beter maar in de namiddag had hij toch weer 38,8°C. Na een telefoontje was het verdict dat we naar het ziekenhuis moesten.
Na de bloedname bleek het hemoglobine extra laag te staan en waren er verhoogde crp-waarden. Hij moest dus weer een zakje bloed krijgen. Hij zou ook intraveneus antibiotica krijgen maar omdat hij geen hoge koorts had zouden we daarna naar huis mogen en gewoon de volgende dag terug moeten komen voor nog eens antibiotica.
Tegen dat het bloed er was, begon zijn temperatuur weer te stijgen en hing hij er maar slapjes bij. Intussen ging de dagzaal dicht en gingen wij met alle infusen naar boven. We installeerden ons in het salon maar Jenne gloeide verschrikkelijk en vroeg zelfs om de tv uit te zetten. Omdat hij er zo slecht aan toe was, kregen we een kamertje zodat hij in een bed kon liggen. Op weg van de dagzaal naar boven had Jenne al eens gebraakt en nu had hij al 39,5°c. Uiteindelijk werd er toch besloten om hem te laten overnachten en werden er extra kweekjes genomen. Ik denk dat als hij morgen beter is, we naar huis mogen en misschien enkel voor antibiotica zullen moeten terug komen.

3 opmerkingen:

 1. we denken aan jullie!!

  Veerle en co

  BeantwoordenVerwijderen
 2. shit! shit! dit is weer eens slikken voor jullie en voor Jenne natuurlijk!
  Hopelijk voelt hij zich morgen een beetje beter en kunnen jullie naar huis.
  Met het bezoek van de grote Man in een redelijk nabije toekomst wens ik dat hij heel veel goede dagen in zijn grote zak verstopt heeft en maken de pieten het niet te bont zodat ze voor onze held met zwier hun hoed afnemen!
  Wij duimen ook voor grote zus Mona die nu toch zeker al goed ingeburgerd is in de grote school en haar broer zeker zal helpen om hun beider brief aan de wijze man te schrijven.
  Veel moed en kussen zenden we jullie van uit ons hutje aan de zee


  mj

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kusjes van Miley om Jenne beter te maken xxx

  BeantwoordenVerwijderen