dinsdag 12 november 2013

Gezelschap

Vandaag kreeg ik gezelschap in de dagzaal. Wat een leuke verassing! Ook kwamen we wat oude bekenden tegen, wat steeds leuk is. Het was wel weer druk in de dagzaal. Wij zochten een rustiger hoekje op voor een babbel en Jenne liep van hier naar daar: klasje, ergotherapie, kiné,...
Maandag, voor de chemo was er nog een bloedname geweest en daaruit bleek dat de bloedwaarde toch weer gedaald waren tijdens de vakantieweek. Gedurende de rest van de week merkten we weer aan Jennes gedrag dat hij vandaag waarschijnlijk bloed moest krijgen. We kregen gelijk want het hemoglobine stond weer laag waardoor er toch weer een zakje bloed moest besteld worden.

De blaasjes die vorige week werden vastgesteld zijn sterk verminderd en er zijn geen nieuwe bijgekomen. Uit de wisser bleek dat het niet gaat om windpokken maar de resultaten van de testing op herpes waren nog niet binnen. Omdat Jenne ook een koortsblaas had een paar dagen voor we de blaasjes ontdekten, moeten we gewoon verder de Zoviraxsiroop geven.

Het is al een hele tijd dat we merken dat Jenne zijn wimpers verliest. Hij heeft veel last van zijn ogen: ze tranen en pikken. Vorige week trokken we nog een foto want dan had hij aan elk oog nog maar één of twee lange wimpers. We hebben er nog eens goed mee gelachen (Jenne ook)want het was toch wel een grappig zicht. Vandaag merkte ik dat ze nu echt allemaal weg zijn.Geen opmerkingen:

Een reactie posten