dinsdag 9 oktober 2012

Grappige zelf

Jenne is terug zijn grappige zelf. Vanmorgen kwam hij onze slaapkamer binnen met een petzl op zijn hoofd (volgens Jenne, zo'n lamp zoals een mol heeft). Wij werden wakker van het licht dat in onze ogen scheen en iemand die (al klaarwakker) zei:" Dat komt goed uit dat ik zo'n lamp heb (geleend van papa) want nu zie ik waar ik loop in de donkere gang." Ondanks de ruwe manier van wakker worden, verscheen er meteen een glimlach op onze lippen.

Zondag konden we er niet meer onderuit en moesten we een bezoekje brengen aan de plaatselijke kermis. Bij het eendjes vangen, won hij een opblaasbare spiderman. Sindsdien schrikken we regelmatig van een spiderman die in onze ooghoeken voorbij komt. We zien Jenne rondlopen met een spiderman op zijn rug, een spiderman in de poppenbuggy, een gestrafte spiderman, een spiderman op een stokpaard,...5 opmerkingen:

 1. Dat is nu eens fijn om te horen ! Ik denk dat jullie wel elke ochtend op die manier willen wakker worden. Zo zie je maar dat Jenne er niet zo makkelijk onder te krijgen is.
  Dikke knuffels van tte Jeannine en nonkel Miel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. PC net terug van bij de pc-dokter en dus pas nu het fijne nieuws gelezen dat de superheld in goede doen is! Een lach verscheen ook bij mij na je beschrijving van zijn morgengroet :) " Jenne groet 's morgens de dingen ".
  Hopelijk hebben jullie alle vier genoten van het kermisgebeuren en het super gevoel dat daar bij hoort!
  Zoute zeeknuffels

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aha Spiderman is ook bij jullie aangekomen. Hier in Gent ook al! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, dankzij jullie. Sinds de spiderman bij ons aankwam, ziet hij overal spidermannen. En dankzij de kermis, wij nu ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. spiderman en en stokpaard: de ideale combinatie ;-)

  Fijn dat hij ook gewoon Jenne de speelvogel kan blijven...

  groetjes,

  Miet

  BeantwoordenVerwijderen