zondag 23 september 2012

Emoties

Jenne snapt er niet veel van. Hij wordt regelmatig overvallen door zijn emoties en weet dan niet wat er gebeurt. Hij komt me dan al huilend vertellen dat hij niet meer kan stoppen met wenen. Dan breekt mijn hart en helpt een knuffel vaak, voor ons allebei.

Er zijn zo van die dagen ... dat je nergens zin in hebt, dat je je heel de dag verdrietig voelt, dat je niet veel te vertellen hebt, dat je geen zin hebt om positief te zijn, dat je het heel de dag koud hebt, dat je bang bent, dat je gewoon terug je bed wilt inkruipen, dat je hoopt dat de dag snel voorbij is.

6 opmerkingen:

 1. Er zijn zo van die dagen... die mogen er ook al eens tussen zitten hé na al wat jullie al doormaakten de laatste weken. Morgen is er weer een andere belangrijke dag, dan mag Jenne weer naar school!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hey Eva en Anton, We dachten er aan vandaag eens langs te komen maar Yanara & Lennert zijn niet 100% en ikzelf ook niet echt. Nu vind ik dit jammer want wat leven van dees deugnietjes had die blues misschien doen wegwaaien. Ik voel echt wel hoe je gemoed nu is en hoop dat het met de nieuwe start morgen wat beter gaat. Misschien probeer ik morgen wel eens te bellen. We denken veel aan jullie. Knuffels van ons vier

  BeantwoordenVerwijderen
 3. piep.zo een dagen behoren nu eenmaal ook tot het leven; niet leuk maar ook wel ok. het lijkt wel het gekende stapje terug en dan weer weer twee stappen vooruit. Morgen alvast naar school - dat is alweer een grote stap in de goed richting.denken aan jullie...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij wensen Jenne heel veel schoolplezier vandaag. We kijken al uit naar de update op de blog om te zien hoe het was :-)
  Grete en Eddy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hopelijk brengt de dag goed nieuws ....
  Al wat kaarsjes gebrand voor n goede afloop
  Johan en Annemie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoe is Jenne zijn schooldagen verlopen? Niet te vermoeiend?

  Hilde

  BeantwoordenVerwijderen