zondag 9 september 2012

Uitstellen of niet?

Aangekomen in het ziekenhuis. We hebben deze keer een kleinere kamer maar om de één of andere reden is ze toch aangenamer dan de vorige. Helaas heeft Jenne deze middag koorts gekregen! We hebben hem wat paracetamol gegeven en toen we in het ziekenhuis aankwamen was de koorts gezakt. Jenne werd meteen aangeprikt en er werd bloed genomen. De infectiewaarden waren toch wat verhoogd merkten we in de resultaten. Het zal van deze nacht afhangen of de operatie doorgaat of niet. Als hij vannacht nog koorts heeft, moeten ze de operatie waarschijnlijk annuleren. Vijf minuten geleden zijn ze zijn temperatuur nog eens komen nemen en hij had toch alweer 38,6°C. Dat betekent weer bloed nemen dus. Hopen dat het vannacht rustig blijft.
Wat als de operatie wordt uitgesteld? Hier hebben we echt geen zin in. Hoe lang duurt het dan voor er weer een gaatje in de planning is? Moeten we dan gewoon naar huis en weer in spanning afwachten? Kan de tumor dan niet weer beginnen groeien? Het heeft geen zin om ons daar nu al druk om te maken dus ik schuif al mijn bezorgdheden en vragen maar weer snel aan de kant. Nu maar hopen dat we een beetje kunnen slapen vannacht.

7 opmerkingen:

 1. heel veel moed morgen. Go for it

  anja stefan joren anny en fritz

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goh Eva en Anthon, jullie worden echt wel op de proef gesteld! Hopelijk helpt het dat iedereen rondom jullie massaal aan het duimen is! De kaarsen voor morgen staan klaar!! liefs!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We duimen voor jullie !
  Stefaan, Véronique en Tori

  BeantwoordenVerwijderen
 4. We duimen voor jullie! veel moed! We denken allemaal aan jullie!
  Nadia en de kinderen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel moed en sterkte om deze bange dagen door te komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Duim mee dat de operatie mag door gaan. Het moet!

  Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 7. liefste anton en eva. Wij denken aan jullie, veel moed! familie Fonteyn uit jette

  BeantwoordenVerwijderen