maandag 3 september 2012

MRI

Zo, we zijn er weer vanaf voor een miniweekje. Toch weer bijna een hele dag in het ziekenhuis gezeten. Maar alles is goed verlopen. Nounou was deze keer mee om ons gezelschap te houden. In het begin was het een beetje van hier naar daar lopen maar uiteindelijk wel bij een hele lieve anesthesist terechtgekomen. Ik mocht Jenne in mijn armen houden terwijl ze de vloeistof om in slaap te vallen via zijn port-a-cath inspoten. Zo is hij zachtjes in slaap gevallen. Veel rustiger dan de vorige keer. Daarna moest ik wel meteen vertrekken. Veel "Story's" en andere roddelboekjes later mocht ik weer bij hem. Hij werd heel onrustig wakker. Het heeft toch een uurtje geduurd eer hij volledig wakker was. Terug op de dagzaal (16u) mocht Jenne eindelijk eten. Hij speelde met gemak 4 boterhammen en een banaan naar binnen. Het was dan ook van half zes deze ochtend geleden dat hij nog iets gegeten had. De bloedresultaten waren redelijk goed dus deze keer geen bloedtransfusie. Joehoe!! Nog een snel onderzoek door de dokter en een paar bewonderende opmerkingen over hoe goed hij eruit zag (veel meer kleur en weer 200gr bijgekomen) en dan mochten we eindelijk terug naar huis.

Thuisgekomen bleek zowel A als Mona een goede dag gehad te hebben. A had het druk gehad en de dag was voorbij gevlogen. Mona was heel vrolijk en uitgelaten en was blij dat ze al 2 werkjes had mogen maken. Ook was haar balletpakje met de post toegekomen (geen tijd om naar de winkel te gaan) zodat ze zaterdag in vol ornaat naar haar eerste balletles kan. Haar dag kon dus niet meer stuk. Op naar meer van dat dus!

Nu nog even genieten van normaal zijn en doen en dan zondag binnen voor de gevreesde operatie. Maar daar ga ik nu nog even niet aan denken.

1 opmerking:

  1. na het goede nieuws van de bloedwaarden en de complimentjes lijkt het of jullie wat energie getankt hebben en kunnen jullie proberen stilletjes te genieten van de komende "normale" week. Monae en A blijken het er ook goed afgebracht hebben op hun "eerste dag". Deze week dus allemaal calorie├źn opdoen voor wat komen moet.

    BeantwoordenVerwijderen