dinsdag 14 augustus 2012

Huiswaarts!

Soms gebruikt onze held zijn superkrachten en wordt hij onzichtbaar. Gewoon de twee handjes voor zijn gezicht en... weg is hij. We zien dan enkel nog een piepklein neusje. Gelukkig besluit hij steeds snel om weer terug zichtbaar te worden. Maar goed dat superhelden over superkrachten beschikken, want je ziet, ook voor superhelden wordt het soms te veel.

Vannacht werd hij om 3u wakker en zei hij dat hij nu echt wel naar huis wou. Hij heeft nog even wakkergelegen en ook vanmorgen was hij weer vroeg terug wakker. Huilend wakker geworden.

Helemaal fris en monter ben ik vandaag met Mona in het ziekenhuis aangekomen ( na een minder frisse en lange nacht, maar wel een deugddoende douche). Ik was er helemaal klaar voor, om hier nog een paar dagen tegenaan te gaan. Jenne was moe en net aan een slaapje toe. Dus hebben wij ons in de gang geinstalleerd. Rond half één stond hier een leger dokters om ons te melden dat Jenne naar huis mag, zelfs als hij nog koorts maakt. Er is niets uit de kweekjes gekomen dus moeten we gewoon thuis verder doen met paracetamol bij koorts. Donderdag dan wel terug naar de dagzaal voor de nieuwe chemo.
Dus vanavond eten we pannenkoeken!

1 opmerking:

  1. Joepie! dat is het beste nieuws van de dag! geniet ervan.

    BeantwoordenVerwijderen