dinsdag 28 augustus 2012

Rustig

Het was eindelijk nog eens een gewone, rustige dag vandaag. Zoals op zoek gaan naar schoenen voor de kinderen in een winkel die toch wel even rijden is en beseffen (lees: zien) dat de winkel op dinsdag gesloten is, langs het oude huis van omi en opi rijden en stoppen om de sfeer op te snuiven, een fietstochtje maken in de velden en vliegtuigen zien landen, verstoppertje spelen in de maïsvelden,...rustig de tijd nemen om te genieten van ons gezinnetje.

Jenne was goed vandaag. Hij kon lachen en spelen. Hij neemt nog niet altijd deel aan het gebeuren maar kijkt graag toe vanop een veilige afstand. Hij heeft nog steeds zijn haartjes. Ze zijn wel dunner dan vroeger maar ik denk niet dat iemand die hem nu voor het eerst ziet het zou merken. Hij heeft nu 2 weken geen chemo, dan volgt de operatie ( Mona noemt het de reparatie) en dan moeten we weer 2 weken wachten op de resultaten. Dat wil zeggen 4 weken geen chemo. We beginnen de stille hoop te koesteren dat als zijn haartjes nu niet uitvallen, ze misschien helemaal niet zullen uitvallen. Dat zou pas een meevaller zijn voor Jenne en Mona.

2 opmerkingen:

 1. Tof dat jullie vandaag eens lekker konden genieten en ontspannen met jullie gezin en fijn om te lezen dat Jenne zich goed voeld, lacht, ...
  Ik vermoed dat jullie nu aftellen tot de operatie maar het langs de andere kant ook een dubbel gevoel is.
  We denken aan jullie. Dikke knuffels. xx
  Tania & co

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet de betere momenten en van het zonnetje vandaag, het wordt een mooie dag! :-)

  BeantwoordenVerwijderen